Buna seara! In urma cu 12 zile am avut un accident rutier eu fiind la volan intr o localitate circulam normal mi a apărut pe o sosea cu 2 benzi pe sens o persoana in stare de ebrietate Ce s a angajat in trecerea străzii in loc nepermis am încercat sa evit am frânat am tras dreapta dar nu s a putut evita practic victima vânzând ca vin mașinii din spate a sărit in fata mea , am acroșat-o, victima s a ridicat a plecat singura pe picioare de la locul accidentului am anunțat salivarea poliția martorii ce erau cu mine in mașina au însoțit o încercând sa o oprească pe victima care mergea spre casa , au rămas acolo la ea pana a venit salvarea ii s au făcut verificările necesare victima a refuzat ambulanta a refuzat etilotest .
Acolo la fata locului s au făcut măsurători si poze.
După 7 zile sunt sunat de poliție ca victima s a internat Cu fractura bazin ( de unde stiu eu ca leziunile sunt de la accident ea s a ridicat merge prin casa după accident ba așeza și poarta in balamale pentru a opri sa nu intram , vecinii vorbesc ca este bătută de familie din caza băuturii) însă nu a depus plângere si trebuie sa ma prezint cu mașina la locul accidentul sa se facă iar măsurători și poze întrucât era seara și nu s au acceptat pozele. Poliția a cerut sa se facă starea tehnica la mașina la rar ( menționat sa fie plătită de mine) este legal?
După testele rar mașina a ieșit ok , am mers la poliție unde am relatat iar cum s a întâmplat practic s a deschis un dosar , eu am martori și pasagerii din mașina mea și mașina ce circula in spatele meu . Ce pași urmează? Ce pot păți eu ? Va rog sa ma ajutați nu am trecut niciodată prin asta e nevoie sa angajez un avocat?