avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 488 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Respectul față de angajați
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Respectul față de angajați

Bună ziua!
Lucrez de aproape cincisprezece ani le un magazin de retail al unei multinaționale prezentă în țara noastră. Pe tot parcursul anului trecut, directorul magazinului a folosit orice prilej de a-mi reproșa că eu am cel mai mare salariu dintre angajați și că trebuie să fiu un exemplu și să muncesc mai mult. In luna decembrie am aflat că salariul meu este net inferior altora. Precizez că diferențele de salariu au fost stabilite în luna martie, la mărirea anuală, de același director de magazin. Există vreo lege care să încrimineze un astfel de comportament?
Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:59, 10 Ianuarie 2020
Incercati ca discutia sa fie cat mai politicoasa si sa nu degenere, il puteti face "mai dusman decat este acum" si va poate ameninta cu concedierea...
Eu zic sa discutati si cu forurile superioare, daca nu gasiti intelegere la nivel local

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Act aditional la contract individual de munca - marire salariu.. ContSters49161 ContSters49161 Problema: In urma unei mariri de salariu din cadrul departamentului meu, am ramas singurul cu salariu vechi. Toti colegii mei, exceptie facind cei noi care ... (vezi toată discuția)
Marire salariala....omisa kymy7 kymy7 Buna ziua, Aceasta luna au fost facute mariri salariale in cadrul societatii unde lucrez. Eu nu am primit aceasta marire pe motiv ca am avut concedii ... (vezi toată discuția)
Cearta,abatere disciplinara,negocieri,comisie,suspendare marysab marysab pe data de 03.03.2010 am avut o discutie mai aprinsa cu una din subalterne.La un moment dat deoarece angajata comenta orice decizie pe care o luam , nu ... (vezi toată discuția)