avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... acord cu parchetul
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

acord cu parchetul

Buna ziua,in urma cu 2 ani am fost audiat ca suspect de frauda informatica.Pe 23 decembrie 2019 am fost chemat iar la biroul crima organizata si mi s-a adus la cunostinta ca ca voi fi trimis in judecata ca inculpat pentru frauda informatica in forma continuata fiind vorba de 4 plangeri in valoare de 550 EURO.Am fost chemat la parchet si procurorul de caz m-a intrebat daca sunt de acord cu incheierea unui acord prin care sa-mi recunosc vinovatia,sa retrimit sumele datorate si sa fiu de acord cu pedeapasa cu suspendare.Imi puteti spune si mie daca este bine sa inchei acest acord?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:53, 28 Ianuarie 2020
Dacă nu ati avut avocat angajat care sa negocieze este foarte bine sa incheiati acest acord.
Mai bine de atat nu se poate...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate face acord de recunoaștere cu procurorul Alexbz34@gmail.com Alexbz34@gmail.com Am fost depistat în trafic sub influența substantelor psihoactive la volan Am mers pe.recunoaștere mi-au venit analizele toxicologice 0.01 in urină si ... (vezi toată discuția)
Dosar penal pentru numere provizorii false puse pe autovehicol imatriculat in uk marian 96 marian 96 Salutare am si eu o problema de 3 luni si jumate am fost prins circuland cu masina cu numere expirate de pe alta masina(false) dar numerele reale ale masini ... (vezi toată discuția)
Cand propune procurorul acord de recunoastere a vinovatiei? aidu aidu Procurorul a administrat toate probele. Acum este de asteptat sa imi propuna acord de recunoastere a vinovatiei? Care este practica in acest sens a ... (vezi toată discuția)