Daca nu stiti de capul dvs si postati ca vreti avocat din oficiu in proces civil e problema dvs.
Da, astept sa ,,pice" un meteorit.#-o
Daca aveti venituri va trebui sa platiti avocat.In civil nu e ca in penal.
Eu sunt convins ca puteti dar nu vreti.
Daca nu aveti capacitatea de a intelege ceea ce scriu, puteti sa nu cititi.
Vad zilnic oameni ca dvs care vor totul gratis si apoi tipa ca justitia e corupta.Umplu salile instantelor de n-ai aer de ei.:stunned:
Aici pe forum din cate stiu nu se exista modele de cereri si actiuni.
Exista o carte pe care o puteti cumpara, dar si cartea costa bani...
In ciuda aparentelor va garantez ca cunosc mai bine decat dvs sistemul judiciar si oamenii ce-l alcatuiesc. Iar referitor la ceea ce v-am scris mai sus sunt convins ca nu-i doar propria opinie.
Fiecare are dreptul la parerea sa.Sitemul judiciar nu aveti cum sa il cunoasteti.Pentru mine este prieten sau ,,dusman" in functie de client.
Eu stiu ce rezultate am si pentru mine este suficient.
Mai stiu ca nu intelegeti nimic din ce scriu eu pe aici.Nu este pentru prima oara...
Veti avea mereu probleme pt ca va alegeti avocati dupa criterii gresite.
Alegerea avocatului conteaza enorm.
Eu unul am o viziune foarte clara si asta dupa parerea mea conteaza.Rezultatele o spun.
In viitor nu va mai raspund intrucat ori ajut gratis ori pe bani, dar numai pe cei care consider ca merita...
Este un lux pe care mi-l permit.
V-as ruga sa nu mai raspundeti alta data decat atunci cand aveti ceva relevant de spus. Se pare ca niciodata nu aveti. Rezultatele dvs nu pot fi altfel decat negative in situatia in care aveti si activitate, ceea ce e extrem de greu de crezut.
In mod sigur nu voi mai raspunde pt dvs.
Relevant este tot ce v-am spus doar ca nu intelegeti.
Am vazut unde v-am raspuns de v-am enervat tare.
Ce aveati dvs acolo pt mine era o joaca.Pentru altii aproape imposibil.
Era suficient doar sa explic scurt ceva si gata.Doar ca nu o faceam gratis.
Dar, asa cum va spuneam, va alegeti avocati in mod gresit si acest lucru costa.Dar e alegerea dvs. libera.