avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Cum pot divorta in cazul in care sotul este deja cu ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Cum pot divorta in cazul in care sotul este deja cu altcineva

Buna ziua, sotul este plecat la munca in strainatate si de sarbatori m-a sunat ca are deja pe altcineva acolo si de aceea nu a venit si nici nu il mai intereseaza relatia noastra.
Mentionam ca avem un copil impreuna si un apartament luat prin Prima Casa.
Am trecut cu greu peste vestea primita, insa imi este clar ca trebuie intentat divort si partaj.
Am incercat sa discut acest lucru cu el si nu am primit niciun raspuns clar de la el.
Ce pot face in acest caz? o cerere la notar sau la o instanta judecatoreasca.
Am nevoie sa imi clarific situatia pentru ca nu mai pot trai asa in acest caz.

Multumesc anticipat pentru raspuns
Cel mai recent răspuns: Avocat Tabrea Alexandru , Avocat 20:11, 4 Februarie 2020
Buna ziua, problema este ca nu am adresa lui din strainatate, nici numarul de telefon si nici certificatul de nastere al copilului pe care l-a luat pentru a putea primi indemnizatie crestere copil acolo.
Cum va fi anuntat ca i-am intentat actiune de divort in acest caz?
Noi comunicam numai pe whatsapp si numai cand ma deblocheaza, de cand am inceput discutiile despre divort incepe sa ma blocheze din ce in ce mai des. Nu vrea sa comunice nici adresa lui si ma asigura ca vine la vara sa rezolvam amiabil, lucru care arata un dezinteres si dezgust maxim din partea lui. La vara are un concurs in Romania si asta inseamna ca pentru el divortul este ceva pentru care nu merita sa faca un drum special in Romania.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Contactati un avocat si se va ocupa acesta de toata procedura. In practica avocatiala se gasesc numeroase soluții pentru problema indicata de dvs însă nu putem sa tinem pe forum cursuri de drept.
Printr-o consultanță juridică la un avocat o sa primiti punctual si la obiect toate răspunsurile de care aveti nevoie si o sa găsiți împreună cu avocatul cea mai bună soluție pentru rezolvarea problemelor dvs.
Ultima modificare: Marți, 4 Februarie 2020
Avocat Neagu Elena, Avocat
Citarea se poate face chiar și prin notă telefonică desigur, ca ultimo ratio!
O copie de pe certificatul de nastere al minorului nu aveti?Se poate obtine un duplicat!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort silviaandreea77 silviaandreea77 cum procedez daca vreau sa divortez ,precizez ca sotul nu este de acord (vezi toată discuția)
Scoaterea minorului din tara Silvia Silvia Silvia Silvia Buna ziua eu si sotul suntem despartit dar inca nu am bagat divortul nici unul. Si vreau ca de sarbatori sa merg in austria la nanasi pentru o saptamana cu ... (vezi toată discuția)
Divort in cazul in care este un copil minor la mijloc robertxl robertxl Buna ziua, Am cautat informatii legate de acest subiect insa nu sunt foarte lamurit in aceasta privinta. Sunt casatorit insa de ceva vreme nu ne mai ... (vezi toată discuția)