avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... ce inseamna asta? am pierdut procesul sau nu ?
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

ce inseamna asta? am pierdut procesul sau nu ?

asta scrie pe internet despre cazul meu >>>>>>>>>>avand nevoie de timp pentru deliberare - amanat pronunţarea la data de 26.11.2009 Respinge ca neîntemeiată plângerea formulată de petentul SMEDREA BOGDAN ALEXANDRU, în contradictoriu cu intimatul Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Hunedoara, împotriva procesului-verbal de constatare şi sancţionare a contravenţiei seria CC, nr. 3641377, încheiat la data de 15.06.2009, de către intimat. Cu drept de recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţa publică, azi 26.11.2009.
Cel mai recent răspuns: andrei_pap87 , utilizator 10:46, 5 Ianuarie 2010
hotararea nu vi-a fost comunicata intrucat este posibil sa nu fi fost inca redactata...hotararea se motiveaza/redacteaza in 30 de zile de la pronuntare, insa volumul mare de dosare face ca acest termen sa nu poata fi respectat, in plus s-a intamplat sa fie si perioada cu sarbatorile asa ca va trebui sa mai asteptati pana vi se va comunica o copie dupa hotarare, sa vedeti motivarea instantei, functie de care puteti formula recursul in termen 15 zile....

Toate cele bune !!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangere contraventionala: cum pot aduce dovezi in instanta? stelutaanuti stelutaanuti Buna ziua, Am primit o amenda pentru neacordare de prioritate pietoni. Pe procesul verbal am scris ca nu sunt de acord cu cele mentionate ( pietonul ... (vezi toată discuția)
Neacordare de prioritate melcsy melcsy daca agentul de circulatie cine l-a oprit a fost singur, fara nici un martor se poate contesta procesul verbal de contraventie?..ce sansa de castig sunt? care ... (vezi toată discuția)
Ordonanta privind regimul juridic al contraventiilor Admin Admin Ordonanta Guvernului nr. 2/2001, privind regimul juridic al contraventiilor. Ordonanta a fost adoptata la 12/07/2001. Ulterior, a fost modificata de: ... (vezi toată discuția)