In al treilea rând nu am remarcat care e acea prevedere interna a poliției care s-a aplicat în cazul utilizatorului ce a deschis acest topic? Eu v-am arătat ca e doar o prevedere legala.
Norma interna este cea descrisa de mine cu procedura de urmat inclusiv ducand certificat de grefa!
Certificatul de grefa este documentul în baza căruia se restituie permisul și atit. Nu se merge la politie și spui ca am depus plingere și ți se da permisul.
Pasii/procedurile de urmat inclusiv in acest caz sunt reglementati de reguli interne!
Daca ati fi citit atent, ati fi observat ca am raspuns initial strict la intrebare! Daca aveti, din proprie experienta (si observ ca nu aveti aceasta experienta) cunostiinta de norme interne ce contrazic spusele mele, referitoare la pasii de urmat in cazul retinerii permisului urmat de plangere contraventionala , va rog sa le enumerati! OUG 195/2002 este cunoscut de toti soferii! Comportamentul politistilor de la rutiera nu este cunoscut de toti, decat cand este prea tarziu, uneori! Prin ceea ce faceti, citand o lege pe care oricum o cunoaste si sustinand ca nu sunt adevarate faptele/situatiile descrise de mine ci sustinand ca sunt povesti de pe net, aratati un profund dispret fata de mine si o lipsa totala de interes fata de problema pusa in discutie aici: corectitudinea Politiei Rutiere in cazul dat!