avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 598 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Acte casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Acte casa

Ne-am construit o casă în grădina părinților noștri, si vrem sa ne facem acte ca sa putem sa facem contractul pentru energie electrică apa... Problema e ca nici părinți noștri nu au acte prin notariat doar prin primărie adică plătesc impozite la casa lor și la pământul unde este construită casa lor .
Cel mai recent răspuns: Vladislav20 , utilizator 10:08, 3 Februarie 2020
Si ei cum ar putea sa ne faca noua acte pe aceea bucata de pamant unde ne-am construit noi casa ?

Pai tocmai v-am dat articolele din lege cum se poate face. Vorbiti cu un topograf autorizat sa va intocmeasca o documentatie cadastrala.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Teren gradina fara acte sorana_g sorana_g buna ziua, am o casa la sat si pe gradina nu am acte, nu apare in cartea funciara ( 700 mp, - eu am patit impozit pe ea tot timpul, dar asa am cumparat si eu ... (vezi toată discuția)
Inscriere in cartea funciara AlbertCaf AlbertCaf Buna ziua! Art. 41 alin (10) din Legea nr 7/1996 prevede: \"Terenurile aferente casei de locuit şi anexelor gospodăreşti, precum şi curtea şi ... (vezi toată discuția)
Primaria comunei refuza semnarea noului cadastru iliutavasilescu iliutavasilescu Primaria comunei refuza semnarea noului cadastru din 2019, pe aceleasi limite anterioare cadastrului pe care l-au semnat si consemnat ca vecinatate in 2015 si ... (vezi toată discuția)