Buna ziua! Sunt mama unui copil nedorit de tatal lui. Ne-am separat inca decand eram insarcinata si nu am mai luat legarura intre noi deloc! Am nascut,nu l-am declarat drept tata datorita circumstantelor mentionate! Dupa 3 luni de la nastere el imi spune ca vrea sa faca testul de paternitate si sa intre si el in drepturi sinobligatii fata de copil! Ba chiar ma ameninta ca daca ma opun o sa faca totul sa poata lua gustodia copilului! Prin ce proceduri poate el sa obtina testul de paternitate, daca eu nu sunt de acord cu asta! Va multumesc!
Daca deschide proces ca vrea autoritate părintească comuna puteți sa cereți inclusiv sa va plătească o parte din cheltuielile din timpul sarcinii.
Faptul ca va amenință în loc sa se ducă și sa recunoască copilul și sa ceara autoritate părintească comuna îmi spune mie ca e un frustrat care habar nu are ce face și care de fapt nici nu prea vrea sa facă nimic, doar sa mai simtă ca mai deține controlul puțin.
Păstrați-vă calmul, înregistrați amenințările, strângeți dovezi ale agresivității lui verbale.
Test paternitate
Magda 2018
Buna ziua!Am un copilas de un an si ju.matate.Tatal vopilului vrea test ADN si imi cere sa l chem in instanta pt paternitate.Toate acele costuri(cheltuieli de ... (vezi toată discuția)
Ce pot face
horisti
buna am o mare problema va rog sa ma ajuta-ti sint mama a 2 copii primul a fost cu fostul meu sot, am divortat de el si dupa o aventura am ramas insarcinata ... (vezi toată discuția)