Asociatia de proprietari mi-a imputat pe luna decembrie 2019 in loc de 23 m3 de apa calda x12 lei m3 mi-au calculat 23 m3 apa calda x 18,45 lei pe motivatia ca: a fost raportat de catre toate apartamentele 185 m3 de apa calda iar factura venita era de 292 m3 de apa calda iar ei impart valoare facturi de 3422 lei la 185 m3 de apa calda si dupa inmultesc cu consumul raportat de fiecare apartament. Este corecta o asemenea baza de calcul ? eu unul ma consider inselat deoarece in loc de 276 lei a trebuit sa achit 424,35 adica 23x18.45 in loc de 23x 12 costul m3 de apa calda din acea luna din factura furnizorului de apa. Ce parere aveti ?
latka
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu mai intrebati, observ ca divagati si fara rost si in afara subiectului. Va tot laudati cu experienta si cu vechimea in calitate de administrator, dar aici e un forum unde se discuta temeiuri legale ale diferitelor activitati legate de asociatiile de proprietari. Nu ce spune, ce face si ce obiceiuri are X, Y, Z si de cati ani.
Daca nu reusiiti sa intelegeti macar acest lucru, chiar daca vi se pune un text scris din legea specifica in fata , nu mai are sens a continua aceasta discutie.
Intrebari:
Daca stati la bloc, la dvs. cum se rezolva aceste chestiuni?
Aveti acolo un administrator si o conducere super-mega-giga perfecta?
Observ ca am ramas doar noi pe topic, ceilalti, inclusiv initiatorul isi cam vad de treburi.
Si daca veni vorba: cum vi se pare noua legislatie L 196/2018, fata de celelalte de pana acum si ma refer doar la proceduri si nu la faptul ca s-a adus in plus faza cu ansamblurile rezidentiale ...
Si sa stiti ca macaraceste lucruri le inteleg, desi vi se pare ca nu este asa, intelegem domnu. Suntem noi moldoveni, dar nici chiar asa!
Sa vedem cum este la dvs. Afiseaza cei de la asociatie contractele incheiate cu furnizorii de utilitati si servicii, afiseaza toata ziua si pe toti peretii informatii la zi.
Intreb si eu si poate mai este cineva pe forum care ne poate spune cum este pe la dansii.