In 2008 am avut un contract casco incheiat la o firma de asigurari pentru autoturismul personal. Dupa cateva luni insa nu l-am mai platit pentru ca nu-mi mai permiteam. Ieri am fost sunat de la societatea de asigurari spunandu-mi ca voi fi dat in judecata pentru suma de 2000 de lei si sa ma prezint pentru a completa macar un proces verbal de conciliere. Ce as putea sa fac, pentru ca eu bani nu am?
Am platit 5 luni aceasta asigurare si in a 3-a luna am avut un dosar prin care am fost despagubit cu 1300 de lei.
Firma de asigurari nu am notificat-o decat verbal. Pentru ca mi-au spus ca nu e nevoie de ceva scris, urmand sa se rezilieze automat contractul.
Ce era presupus de noi, ati demonstrat.Aveti de achitat ratele restante, constatate la inchiderea prin rezilierea automata a politei.Corect ar fi sa mergeti la negociere, pentru a esalona prin angajament datoria.Cred ca veti obtine si o revigorare a politei pana la expirare, pentru restul de suma asigurata (mai putin 1200).Ar putea exista si alte variante dar numai asiguratorul vi-le poate propune.
Proces cu ardaf
mars_on_line
sant intr-un proces cu ardaf de 1 an ,s-a dispus de catre instanta efectuarea unei expertize :care este valoarea maxima de despagubire (auto )in cazul unui ... (vezi toată discuția)
casco
adry.
Am incheiat contract pe un an cu o societate de asigurari casco, platibil in rate (am achitat deja prima rata). Vreau sa iau un far la masina, dar apoi vreau ... (vezi toată discuția)