avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 494 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Casco neplatit
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Casco neplatit

In 2008 am avut un contract casco incheiat la o firma de asigurari pentru autoturismul personal. Dupa cateva luni insa nu l-am mai platit pentru ca nu-mi mai permiteam. Ieri am fost sunat de la societatea de asigurari spunandu-mi ca voi fi dat in judecata pentru suma de 2000 de lei si sa ma prezint pentru a completa macar un proces verbal de conciliere. Ce as putea sa fac, pentru ca eu bani nu am?
Ultima modificare: Miercuri, 9 Decembrie 2009
laurenziu, utilizator
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 12:57, 10 Decembrie 2009
Am platit 5 luni aceasta asigurare si in a 3-a luna am avut un dosar prin care am fost despagubit cu 1300 de lei.
Firma de asigurari nu am notificat-o decat verbal. Pentru ca mi-au spus ca nu e nevoie de ceva scris, urmand sa se rezilieze automat contractul.
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2009
laurenziu, utilizator
Ce era presupus de noi, ati demonstrat.Aveti de achitat ratele restante, constatate la inchiderea prin rezilierea automata a politei.Corect ar fi sa mergeti la negociere, pentru a esalona prin angajament datoria.Cred ca veti obtine si o revigorare a politei pana la expirare, pentru restul de suma asigurata (mai putin 1200).Ar putea exista si alte variante dar numai asiguratorul vi-le poate propune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Polita asigurare apartament si reziliere prin neplata Maria Adriana Marinescu Maria Adriana Marinescu buna ziua, am incheiat in oct 2018 o polita de asigurare ptr locuinta ptr 12 luni, platibila in 4 rate egale in oct 2018, ian, aprilie,iulie 2019). Am ... (vezi toată discuția)
Proces cu ardaf mars_on_line mars_on_line sant intr-un proces cu ardaf de 1 an ,s-a dispus de catre instanta efectuarea unei expertize :care este valoarea maxima de despagubire (auto )in cazul unui ... (vezi toată discuția)
casco adry. adry. Am incheiat contract pe un an cu o societate de asigurari casco, platibil in rate (am achitat deja prima rata). Vreau sa iau un far la masina, dar apoi vreau ... (vezi toată discuția)