avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 727 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum formulez o plangere la politie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum formulez o plangere la politie

Copilul meu in varsta de 11 ani a lovit o colega cu piatra in parc din joacă. Tatal a depus plângere pe motiv că vrea despăgubiri morale dar nu m-a lăsat să mă implic în vreun fel .El l-a randul lui s-a prezentat la scoala asteptandu-mi băiatul in incinta scolii si amenintandu-l sa stea la 50 m de fata lui aceasta fiind in aceeasi clasa, eleva, si aducandu-i injurii la adresa parintililor cat si a lui pe un ton agresiv ceea ce a facut ca fiul meu sa ii fie teama sa mai meargă la scoala si sa aibe insomnii . CUM ma sfătuiți să formulez plângerea către poliție ? Mentionez ca si gardianul școlii a fost prezent la incident spunând că acest părinte nu mi-a batut băiatul.
Cel mai recent răspuns: TEODORA1080 , utilizator 16:12, 27 Februarie 2020
MULTUMESC din suflet pt raspuns.

Aurel Fleancu a scris:

Nu aveti de unde sa cunoasteti solutia.
In masura in care nu sunteti multumita nici de Ordonanta parchetului, puteti formula plangere in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despagubiri TEODORA1080 TEODORA1080 Cat de mare poate fi costul plății despăgubirii pt fapta unui copil de 11 ani ce a lovit din joacă o colega cu piatra ,mentionez ca fata a a vrut 3 zile ... (vezi toată discuția)
Violenta Dany Akkaya Dany Akkaya Am avut astazi un conflict cu o colega , iar aceasta are un iubit de 18 ani , care l-a chemat pe el si inca un baiat in fata scolii, ca sa ma bata , ma lovit ... (vezi toată discuția)
Dreptul elevului , al copilului in societate marcela72 marcela72 Am si eu urmatoarea problema : fetita mea cea mica ( 11ani ) , are un coleg care o tot plesneste , cand m-am dus la scoala sa-l intreb de ce face acest ... (vezi toată discuția)