avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Intoarcere salariata din CIC - firma in insolventa
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Intoarcere salariata din CIC - firma in insolventa

Buna ziua, momentan sunt in concediu crestere copil pana la data de 10.03.2020. Firma la care trebuie sa ma reintorc este in insolventa, eu sunt singura salariata care a ramas, bineinteles cu contractul suspendat pana la 10.03.2020. Care sunt obligatiile companiei fata de mine ? Ma pot trimite in somaj? Trebuie sa imi acorde preaviz ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:57, 11 Martie 2020
Nu poate fi în faliment, fără hotărâre judecătorească pronunțată (asta ar însemna că firma doar a depus cererea de intrare în insolvență sau a fost depusă de vreun creditor). Puteți să verificați pe portalul instanțelor de judecată ([ link extern ] .
nu reusesc sa deschid link-ul
Despre ce societate este vorba ?
IKARO EST SRL
Dispune deschiderea procedurii simplificate a insolvenţei împotriva debitoarei SC IKARO EST SRL. Dispune dizolvarea societăţii debitoare şi ridicarea dreptului de administrare al acesteia. Desemnează lichidator judiciar provizoriu pe practicianul în insolvenţă CABINET INDIVIDUAL DE INSOLVENŢĂ ALEXANDRU COSMIN GHEORGHE, cu sediul în Braşov, b-dul 15 Noiembrie, nr.9, ap.12, judeţul Braşov
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj dupa cic dana-iulia dana-iulia Buna ziua. Ma aflu in urmatoarea situatie: pe data de 18.02.2013 mi se termina concediul de crestere copil, iar firma la care am lucrat a intrat in insolventa ... (vezi toată discuția)
Concediu pt.cresterea copilului denyy10 denyy10 Ma aflu in concediu pt.cresterea copilului,intre timp am aflat ca firma a dat faliment,nu am fost anuntata in nici un fel...Problema este ca sunt insarcinata ... (vezi toată discuția)
Desfacere c.i.m insolventa Vioreld Vioreld Buna dimineata! Daca o societate aflata in insolventa decide desfiintarea unui post, care este procedura (preaviz normal sau se desface contractul conform ... (vezi toată discuția)