avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... exemple de contracte
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

exemple de contracte

Bună ziua, aș avea nevoie de două contracte:
1) Exemplu Contract colaborare între o Agenție de plasare forță de muncă și un angajator din România
2) Exemplu Contract de mediere între Agenție de plasare forță de muncă și un candidat pentru angajare ( la un angajator din România).
Mulțumesc anticipat.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Februarie 2020
danies, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 14:19, 24 Noiembrie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,
Aceasta cerinta mentionata mai-sus de colegul meu reprezinta un criteriu necesar acreditarii dvs ca furnizor de mediere a muncii, de catre AJOFM.
Buna ziua,
si multumesc pentru raspuns. Da, am retinut cerintele acreditarii ca furnizor de mediere a muncii.
O zi buna,
Buna ziua,
pentru acreditarea agentiei de recrutari de catre AJOFM, conform art 3C din HG 277/2002, citez, : "- cel puţin 25% din personalul cu atribuţii în prestarea serviciilor de ocupare...", cum definiti , va rog, notiunea de "personal"?
In definitie intra si asociatii firmei de recrutari? Sau in "personal" intra numai angajatii firmei de recrutari?
Multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.
Buna ziua,
pentru acreditarea agentiei de recrutari de catre AJOFM, conform art 3C din HG 277/2002, citez, : "- cel puţin 25% din personalul cu atribuţii în prestarea serviciilor de ocupare...", cum definiti , va rog, notiunea de "personal"?
In definitie intra si asociatii firmei de recrutari? Sau in "personal" intra numai angajatii firmei de recrutari?
Multumesc anticipat pentru raspunsul dvs.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
personal = persoane incadrate in baza unui c.i.m. ... in opinia mea.
Ultima modificare: Marți, 24 Noiembrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furnizor de servicii pentru stimularea ocuparii fortei de munca Laurys Laurys Buna ziua, Este posibil ca [u]dpdv al legii romane [/u]un furnizor de servicii pentru stimularea ocuparii fortei de munca acreditat in baza L 76/2002 si HG ... (vezi toată discuția)
Plasare forta de munca rartermteo rartermteo cine stie ce firme de plasari de munca sunt fara sa fie tepari? sau de plasare internationala de munca ? (vezi toată discuția)
Acreditare furnizor servicii de ocupare VasileZat VasileZat Având în vedere prevederile de la Art.7 alin. (6) ale HG 277/2002 așa cum au fost modificate prin HG 1122/2010, am căutat pe site-urile Ministerului ... (vezi toată discuția)