avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Anulare divort
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Anulare divort

Am divortat la notar de sot cetatean strain. Fostul sot a avut translator in limba engleza, dar declara ca nu a inteles tot procedeul de divort si nu a avut reprezentare legala reala.

Doamna notar nu a explicat toti pasii, totul a fost facut in graba.

Doamna notar a trecut pe certificatul de divort ultimul domiciliu Comun : București, ceea ce nu e adevarat. Noi nu ne amintim sa fi semnat vreo declaratie privind domiciliul comun

Noi am locuit in uk in ultimii 5 ani.

Poate fostul sot sa anuleze divortul?
El vrea reprezentare legala si totul explicat.

Sau se poate modifica certificatul de divort cu datele corecte: ultimul domiciliu Comun in UK?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 09:45, 2 Martie 2020
Notarul public de la locul căsătoriei sau al ultimei locuinţe comune a soţilor poate constata desfacerea căsătoriei prin acord, eliberând un certificat de divorţ.

daca ziceti ca v-ati casatorit la bucuresti, notarul a avut competenta sa desfaca casatoria.
Prin instanta putem face adaugarea: domiciliul in sector 4 si resedinta in UK.

exclus.
daca sotul nu e satisfacut ca e divortat, poate cere anularea in instanta a certifocatului.. o sa o luati cu divortul de la capat.. ca sa obtineti divortul.. noaptea mintii.
De fapt, ce vrea sotul ? ca va tot intreb si nu spuneti..
si dvs ce vreti de fapt ?
Vrem sa aplicam pt cetatenie britanica in cativa ani.

Domiciliul comun sector 4 ne impiedica.

Cum poate cere fostul sot anularea divortului la notar?

Sau mentiunea soti cu resedinta in uk
in instanta cere, si ramane de vazut daca va avea succes
Va rog

- care sunt conditiile pt anularea divortului
- care sunt conditiile pentru adaugiri certificat divort

Aducem acte din 2015 din UK
- contracte de munca
- contract de inchiriere
- extrase bancare in nume comun
- facturi utilitati

Ultima modificare: Duminică, 1 Martie 2020
shgu, utilizator
nu se fac doamna adaugiri la certificatul de divort, iar de rectificare nu poate fi vb ca nu e o eroare materiala.
sotul sau ambii puteti cere anularea certificatului in instanta pt neindeplinirea unor proceduri.. fie sotul ca nu a inteles ce face acolo, fie ca s-a declarat gresit ultimul domiciliu.. ce alte motive vreti sa invocati, ramane de vazut ce iese.

Alte discuții în legătură

Divrot grecia marianabotez marianabotez Buna seara tuturor! Sunt casatorita 5 ani cu un cetatean grec, casatoria a avut loc in Grecia, din pacate [b]nu am declarat casatoria in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua…sotul a deschis un proces de divort in românia din ... Nadea26 Nadea26 Buna ziua…sotul a deschis un proces de divort in Rominia din culpa comuna,desi eu nu stiam de acest lucru .In comunicarea primita de la avocatul lui, sotul a ... (vezi toată discuția)
Divort cisti cisti as vrea sa stiu daca un cetatean roman cu domiciliul in romania s-a casatorit cu o femeie din Cipru, casatoria oficiindu-se in Cipru, venind apoi si locuind in ... (vezi toată discuția)