Am divortat la notar de sot cetatean strain. Fostul sot a avut translator in limba engleza, dar declara ca nu a inteles tot procedeul de divort si nu a avut reprezentare legala reala.
Doamna notar nu a explicat toti pasii, totul a fost facut in graba.
Doamna notar a trecut pe certificatul de divort ultimul domiciliu Comun : București, ceea ce nu e adevarat. Noi nu ne amintim sa fi semnat vreo declaratie privind domiciliul comun
Noi am locuit in uk in ultimii 5 ani.
Poate fostul sot sa anuleze divortul?
El vrea reprezentare legala si totul explicat.
Sau se poate modifica certificatul de divort cu datele corecte: ultimul domiciliu Comun in UK?
Nu va suparati, dar nici dvs nu cred ca erati niste copii, sa nu cereti mai multe explicatii, sa nu spuneti ca nu intelegeti engleza, ca nu va ajuta un traducator de engleza, ca nu sunteti lamuriti, sa refuzati sa scrieti dupa dictare, adica....ati fost cam dubios de inocenti. Ceea ce nu e un motiv pentru anularea divortului. Legal, nu v-a impiedicat nimeni sa va adresati altui notar, sa aduceti un traducator pentru o limba pe care sa o inteleaga, sa depuneti toate diligentele, ca sa fie divortul clar.
Notarul din Romania a fost competent, pentru ca dvs v-ati casatorit la Bucuresti.
Divort
cisti
as vrea sa stiu daca un cetatean roman cu domiciliul in romania s-a casatorit cu o femeie din Cipru, casatoria oficiindu-se in Cipru, venind apoi si locuind in ... (vezi toată discuția)