avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie de somaj

Buna ziua
Am si eu o nedumerire
Daca sunt consultant de asigurari si intocmesc asigurari, dar nu in fiecare luna, beneficiez de indemnizatie de somaj? Sa zicem ca veniturile din asigurari depasesc jumatate din cuantumul indemnizatiei de somaj, dar nu sunt sunt realizate in fiecare luna
Ultima modificare: Joi, 10 Decembrie 2009
michi25, utilizator
Cel mai recent răspuns: michi25 , utilizator 13:07, 12 Decembrie 2009
Va multumesc
Am sa va comunic informatiile ce le voi obtine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sunt somera in plata si vreau un raspuns la urmatorul aspect. VASILENCO MIHAELA VASILENCO MIHAELA Am gasit sa colaborez cu o firma de asigurari. Cum se stie majoritatea firmelor de asigurari nu fac carti de munca. Pot beneficia de indemnizatia de somaj si ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de somaj si venituri din contract de colaborare cineva2011 cineva2011 Buna seara... Am o intrebare,daca sunt in somaj si imi gasesc de munca,dar angajatorul vrea sa imi faca contract de colaborare,mai pot beneficia de ajutorul ... (vezi toată discuția)
Contract de colaborare pc_cane pc_cane O persoana aflata in somaj poate incheia un contract de colaborare cu o firma privata? Daca da, in ce conditii? Ce legislatie reglementeaza aceste conditii? (vezi toată discuția)