Buna dimineata, sunt in divort ,abia in februarie am prima infatisare ,insa sunt o persoana cu servici si cu certificat de handicap accentuat. Sunt bolnava ,in prezent fac citostatice ,insa mai am si alte diagnostice,precizec ca sunt casatorita de 5 ani si 4 luni ,si in acest timp m-am imbolnavit. Doresc sa stiu daca am dreptul la pensie alimentara, si care ar fi conditiile. va multumesc si ast rasp dvs.
Pe langa ajutorul in temeiul dizabilitatii de care suferiti , daca s
i sotul v-a cauzat vreo suferinta organica , sau chiar una cu o cauza psihologica , beneficiati de pensie de intretinere, dupa cum au precizat si colegii mai sus .
Ioana, chiar daca are acelasi venit cu sotul? Eu nu am avut astfel de cauze, imi pare insa ca sunt multe de dovedit: ca a suferit din cauza lui (exista ceva dovezi ale batailor?), ca nu-i ajung banii (platiti banii pe medicamente legal?) etc.
Explicatii divort
georgianagh
va rog frumos ajutatima si pe mine,daca sotul a parasit domiciliul conjugal de 3 ani de zile traind in concubinaj cu altcineva si vrea sa bage divort acum,dar ... (vezi toată discuția)
Divort
ContSters128285
Sotul meu a inaintat divort dupa 12 ani . In timpul casniciei m-am imbolnavit si sunt incadrata cu handicap gradul 2 accentuat cu pensie de 234 lei. Sotul meu ... (vezi toată discuția)