avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Plată proprire din mână
Discuție deschisă în Executare silită

Plată proprire din mână

Buna ziua. Eu am o proprire pe salariu si acum am posibilitatea sa imi platesc toată datoria. Cum ar trebui sa procedez? Si ce act sa cer ca dovadă ca datoria mea a ajuns la zero, astfel încât proprirea să dispară? La cat timp dupa ce imi achit datoria se vede in sistem ca totul e platit? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: Company Advising , utilizator 09:17, 24 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ii solicitati sa va dea in scris suma pe care o aveti de plata, calculata la zi cu dobanzi si penalitati. Dupa ce efectuati plata ii solicitati eliberarea incheierii prin care se dispune incetarea executarii silite conform art. 703 alin 1 Cod Procedura Civila ( realizarea integrala a obligatiei prevazute in titlu executoriu + cheltuieli de executare + alte sume datorate ).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informare angajator legea darii in plata tuilleries tuilleries Buna ziua.Va rog lamuriti-ma in urmatoarea privinta referitoare la Legea darii in plata, si anume: articolul 5 alin (3) prevede ca odata cu formularea ... (vezi toată discuția)
Cesiune creante discover discover Situatie : tert popritul unui debitor plateste in conturile indicate de executor o parte din bani ,repr valoarea fact scadente la acel moment si la cateva ... (vezi toată discuția)
Obligatia ridicarii popririi infiintate asupra conturilor andrerieu56 andrerieu56 Buna seara, Instanta de recurs a finalizat procesul in sensul ca a admis contestatia la executare silita si a anulat executarea silita din dosarul ... (vezi toată discuția)