avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Obligatie
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Obligatie

Este angajatorul obligat sa asigure echipament de protectie impotriva covid 19?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 16:01, 23 Martie 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca sunt persoane suspecte, acestea se izoleaza la domiciliu sau se baga in carantina. Preventiv, ca sa lucrati, nu va acorda nimeni echipament de protectie la coronavirus, in cazul dvs. Puteti pune problema in fata angajatorului impreuna cu sindicatul/ reprezentantul salariatilor, daca situatia din teren o impune.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tratamentul financiar-contabil al echipamentelor de lucru kireinasrl kireinasrl Buna ziua, As dori sa stiu care este tratamentul financiar-contabil al echipamentelor de lucru ( salopete, tricouri, etc.). La plecarea angajatului ce se ... (vezi toată discuția)
Vestimentatie la locul de munca aura87 aura87 daca angajatorul impune o anumita tinuta vestimentara nu trebuie sa acorde angajatului o anumita suma la un interval de timp pt achizitionarea hainelor, as ... (vezi toată discuția)
Risc biologic adrian-gabriel adrian-gabriel Buna seara, Lucrez de ceva timp la o societate, ca tehnician service, si ma ocup de instalarea, intretinerea si service-ul echipamentelor de ... (vezi toată discuția)