avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Demisie nesemnata transmisa pe mail
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Demisie nesemnata transmisa pe mail

In urma unui conflict cu angajatorul am transmis o solicitare de demisie pe mail nesemnata , in care am solictat incetarea contractului de munca incepand cu data de 23 decembrie( mentionez nesemnata) . A doua zi sa aplanat conflictul si am mers la munca normal pana pe data de 6 ianuarie , toate bune. Dar intre timp sunt instiintat de doamna contabila , ca mi sa incetat contractul de munca pe data de 23 decembrie cu acordul partilor , ca asa a dorit administratorul firmei . Mentionez ca nu exista o cerere de demisie semnata de catre mine !
Ce pot face in situatia de fata? Conform legii , firma este acoperita?Va multumesc!
Ultima modificare: Joi, 26 Martie 2020
Cezaraurelin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:06, 2 Aprilie 2020
Depuneti o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am o intrebare.... se poate desface un contract de ... Serena Barb Serena Barb Buna ziua! Am o intrebare.... se poate desface un contract de muncă printr-o ,,cerere verbala\" (care nu a existat) Cu alte cuvinte contractul de muncă a ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in cazul unei decizii de incetare a contractului individual ... daliborca.nicolin daliborca.nicolin Buna ziua, In cazul unei decizii de incetare a contractului individual de munca, care este termenul legal privind contestarea deciziei : 30 zile de zile ... (vezi toată discuția)
Care este termenul in care se poate contesta decizia de incetare a cim prin acordul partilor in baza art 55 lit b c. muncii? exoexo exoexo ITM Iasi obliga angajatorii sa precizeze in decizia de incetare a CIM prin acordul partilor termenul in care se poate contesta decizia de catre salariati. Am ... (vezi toată discuția)