avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 946 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cum se face mostenirea?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cum se face mostenirea?

Buna ziua.
Sotul meu a decedat recent. Dar anul trecut a decedat socrul meu. Sotul are o sora fara mostenitori. Si nu a facut mostenirea dupa socru, ca a spus ca de la cumnata tot noua ne revine tot.
Eu acum pot sa fac mostenirea cu copiii numai dupa sotul fara sa fac dupa socru? Ca tot noua ne revine.
Ca daca fac dupa socru, cumnata va vrea sa vindem casa. Sau sa ii dam bani partea ei ca sa pastram casa. Ea are sa cheltuie banii si nu ii mai primim la mostenire dupa ea. Pana acum am tot duso cu vorba. Dar acum, cum sa facem?
Ultima modificare: Luni, 30 Martie 2020
MarialuNan, utilizator
Cel mai recent răspuns: MarialuNan , utilizator 20:43, 30 Martie 2020
Am inteles. Multam.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Are dreptul la partaj succesoral? danut74 danut74 vreau sa stiu daca sora vitrega a sotului meu are dreptul la partaj succesoral...situatia este urmatoarea:socrul meu cand sa casatorit a luato pe soacramea ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sotul meu a decedat, eu am un copil din prima casatorie, ... doina1 doina1 Buna ziua, Sotul meu a decedat, eu am un copil din prima casatorie, sotul a avut doi copii din prima casatorie. Eu, ca supravietuitor, am vreun drept la ... (vezi toată discuția)
Calitate mostenitor, martori? socrul meu a decedat in 2007. sotul ... vitalsmart vitalsmart Calitate mostenitor, martori? Socrul meu a decedat in 2007. Sotul meu a decedat in 2020. Acum fratele sotului (cumnatul) doreste sa faca succesiunea pentru ... (vezi toată discuția)