avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort

Buna ziua.de curând urmează să dau divorț de soție.ea are un credit de nevoi personale pe numele ei...acum nu vrea sa imi accepte divorțul pana nu ii preiau eu ratele..punând motiv ca banii au fost investiți în casa părinților mei...mentionez ca si eu am un credit facut tot in timpul căsătoriei si am proprire pe salariu...intrebarea este daca imi poate pune probleme soția la divorț cu rata ei??motivul divorțului este o relatie extraconjugale...Si avem si un copil minor
Ultima modificare: Marți, 31 Martie 2020
Alexandru 112, utilizator
Dna colega eu inteleg ca e criza dar nu racolati clienti încălcând regulamentul forumului.Si eu pot ajuta,toti colegii pot ajuta dar lăsăm utilizatorii sa aleaga daca isi doresc...

Avocat Neagu Elena a scris:

Nu sunteti obligat sa achitati nimic, divortul il puteti obtine si fara acordul mamei.


Stimate coleg, am zis AJUTOR, nu COLABORARE.
Ajutorul este gratuit, colaborarea este contra cost.
Ma bucur sa aud ca toti colegii pot sa ofere ajutor oamenilor in impas in aceasta perioada.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot divorta in cazul in care sotul este deja cu altcineva DerLehrer DerLehrer Buna ziua, sotul este plecat la munca in strainatate si de sarbatori m-a sunat ca are deja pe altcineva acolo si de aceea nu a venit si nici nu il mai ... (vezi toată discuția)
Divort - imi pot acuza sotul de imoralitate daca el a recunoscut ca are o relatie extraconjugala ioana paun ioana paun BUNA ZIUA! SUNT IN DIVORT CU SOTUL MEU . NU AVEM COPII. CEL CARE A DEPUS CEREREA DE DIVORT A FOST EL , INVOCAND NEPOTRIVIREA DE CARACTER. IN REALITATE, ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor si aprt. luat prin prima casa Gabriela18_06_1985 Gabriela18_06_1985 Buna ziua, De ceva vreme, eu si sotul nu ne mai intelegem, el isi petrece foarte mult timp plecat (mai mult noptile), banuiesc ca are o relatie ... (vezi toată discuția)