avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1281 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se poate cere anularea contractului vanzare cumparare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se poate cere anularea contractului vanzare cumparare

buna ziua
rus crina sunt, sotu cu soacra au incheiat contract de vanzare- cumparare soacra vanzandu-i sotului un apartament , fara nici un fel de clauza intelegandu-se verbal doar ca daca noi vom putea candva sai luam o garsoniera va fi bine daca nu sa o intretinem, noi vrem sa vindem o casa la tara mostenire dupa parintii mei decedati si sa-i luam garsoniera daca soacra vrea sa anuleze contractul poate ? in contractul de vanzare cumparare nefiind trecut nici un termen pana cand noi sai cuparam aceasta garsoniera, nefiind trecut deloc faptul in contract ca o sai luam garsoniera ,dar mentionez noi chiar vrem sai luam garsoniera in momentul vinderii casei, poate sotu soacrei de care a divortat sa se intoarca in acest apartament fa sa aiba si acordul nostru ei dorind sa se impace acum
Cel mai recent răspuns: ruscrina77 , utilizator 15:44, 12 Decembrie 2009
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii drept de proprietate ruscrina77 ruscrina77 buna ziua sunt rus crina si in urma cu 3 ani sotul meu cu soacra au incheiat un contract de vanzare cumpare soacra vanzandui sotului apartamentul ei , ... (vezi toată discuția)
Mostenire casa danymbi danymbi Buna ziua. Soacra mea doreste sa lase casa ei mie si sotiei mele. Sotia mea mai are un frate care le-a facut sotie si soacrei mele viata un cosmar. Dupa nunta ... (vezi toată discuția)
Contract de vanzare-cumparare??? AndreeaStanila AndreeaStanila Buna ziua,soacra mea s-a hotarat sa treaca apartamentul pe numele nostru (al sotului si al meu) si as vrea sa stiu ce act ar trebui sa incheiem astfel incat si ... (vezi toată discuția)