avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere minor

buna seara.caut hotararea guvernamentala sau legea in care se specifica faptul ca salariul marinarilor este cu titulatura de diurna si nu se poate folosi in cererea de judecata pentru a mari pensia intretinere minor.au fost contracte de maxim 4 luni,nu sunt venituri permanente,e o cerere retroactiva pe anii 2004_2009.platesc pensie regulat avand carte de munca in tara dar se incearca a se mai stoarce ceva din trecut eu nu mai sunt navigator si avand o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de divort si pensie intretinere din 2004
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 20:33, 25 Mai 2011
Diurna nu e avuta in vederea platii pensiei de intretinere .
si cine hotaraste daca acel venit reprezinta diurna din moment ce in contract nu apare acest cuvant?
Diurna apare in contract daca traducerea este corecta
De unde stiti ca scrie diurna, ati citit contractul? Eu am contracte de la fostul meu sot , navigator si scrie clar, chiar daca e in engleza, nu avem probleme cu neuronii. Trei sferturi din venitul pe o luna este trecut ca salariu si restul ca diurna. Deci degeaba va luptati sa ascundeti veniturile, nu de fosta nevasta ci de proprii copii. O sa vina si clipa cand va trebui sa platiti. Si chiar nu inteleg, daca a fost o perioada cand ati dus-o bine de ce nu v-ati gandit si la copiii dvs? La fel mi-a raspuns sotul meu ca are dovada ca a platit, la minim pe economie, bineanteles.
eu am facut mai mult decat atat,am mers la un traducator autorizat si am o traducere cu parafa cabinetului respectiv a acelui contract unde nici vorba de cuvantul diurna.exista salariu de baza,sporuri ptr sambete ,duminici si sarbatori legale si o suma de 200 euro ptr concediu.asta ptr a nu fi acuzata de unul si altul ca nu am tradus corect.
Ultima modificare: Marți, 24 Mai 2011
ContSters114133, utilizator

Alte discuții în legătură

Declararea reala a veniturilor Livica Livica Fostul meu sot ( navigator) pleaca prin aceeasi agentie de crewing , inregistrata in Romania, de foarte multi ani si pentru a demonstra ca nu plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)
Solutia data in civil ma poate ajuta in penal pt pensia copiilor? Livica Livica Fostul sot, navigator, a declarat venitul net de aprox 900 lei lunar desi venitul in euro e foarte mare si nu e diurna, puteti exclude varianta asta. Am ... (vezi toată discuția)