avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie intretinere minor
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie intretinere minor

buna seara.caut hotararea guvernamentala sau legea in care se specifica faptul ca salariul marinarilor este cu titulatura de diurna si nu se poate folosi in cererea de judecata pentru a mari pensia intretinere minor.au fost contracte de maxim 4 luni,nu sunt venituri permanente,e o cerere retroactiva pe anii 2004_2009.platesc pensie regulat avand carte de munca in tara dar se incearca a se mai stoarce ceva din trecut eu nu mai sunt navigator si avand o hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila de divort si pensie intretinere din 2004
Cel mai recent răspuns: Livica , utilizator 20:33, 25 Mai 2011
Va multumesc si eu foarte mult! Acum vreau sa va intreb, daca eu inca astept rezultatul cercetarilor politiei , ca sa stabileasca suma cu care a prejudiciat copiii si ce anume trebuie facut, are sens sa fac cerere catre instanta pt poprire? S-au ar trebui sa astept rezultatul de la politie. Problema este ca mi-e foarte greu sa astept si sa nu stiu nimic din ce se intampla. Avocata , desi am incredere in ea, nu spune decat ca asa dureaza la politie. Si ca trebuie sa astept. Pot sa fac cererea si sa depun la dosar contractul tradus si legalizat pe care-l am acasa?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declararea reala a veniturilor Livica Livica Fostul meu sot ( navigator) pleaca prin aceeasi agentie de crewing , inregistrata in Romania, de foarte multi ani si pentru a demonstra ca nu plateste pensia ... (vezi toată discuția)
Cum calculeaza firma pensia pe care a trimis-o copiilor Livica Livica Am castigat in iunie pensia de 1500 lei pentru cei doi copii dar am primit tot pensia veche, de 300 lei. Acum la sfarsitul lunii am recurs si mi-am imaginat ca ... (vezi toată discuția)
Amenda administrativa pentru neplata pensiei de intretinere minor ContSters114133 ContSters114133 in urma plangerii facute pentru neplata pensiei de intretinere,procurorul a decis prin ordonanta scoaterea de sub urmarirea penala a sotului si sanctionarea ... (vezi toată discuția)