avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Poprire
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Poprire

IN URMA UNUI CREDIT NEACHITAT LA TIMP DIN MOTIVE PERSONALE, MI S-A INFINTAT POPRIRE PRINTR-UN TITTLU EXECUTORIU.PROBLEMA MEA ESTE URMATOAREA:EXECUTORUL A TRIMIS IN ACELASI TIMPINFIINTAREA POPRIRII SI LA LOCUL DE MUNCA SI LA BANCA UNDE MI SE LIVREAZA SALARIUL PE CARD.DECI IN FIECARE LUNA MI SE OPRESTE O DATA LA SERVICI 1/3, DIN RESTUL SALARIULUI BANCA UNDE MI SE LIVREAZA SALARIUL PE CARD IMI IA IAR1/3 DIN RESTUL SUMEI RAMASE DIN SALARIU.VA ROG DC MA POATE AJUTA CINEVA CU UN SFAT !:((
Cel mai recent răspuns: Roxana alina Stancu , Avocat 13:10, 16 Decembrie 2009
buna ziua.
orice executare silita se poate contesta de cei interesati sau vatamati prin executare .
pana la solutionarea contestatiei, solicitati suspendarea executarii silite.
se plateste taxa de timbru . daca credeti ca nu va descurcati, apelati la un avocat pt. redactarea contestatiei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cuantum poprire clearwater clearwater Buna ziua..! AM nevoie de un sfat care ma depaseste.Am mai multe datorii care stau in felul urmator:banca opreste 760 din salariu de 1500 dar fara executie ... (vezi toată discuția)
Poprire de catre executor judecatoresc marian72 marian72 Buna ziua ! Am instituita o poprire de catre un executor judecatoresc ,in suma de 4,372 lei , dintre care 826 lei sunt cheltuieli de executare silita ... (vezi toată discuția)
Validare poprire tert poprit - debitorul in proces ( contestatie la executare ) , corect sau nu ? severina severina As dori sa stiu pt un caz concret , daca Banca la care un salariat de-al meu este debitor, unde s-a emis un titlu executoriu de un BEJ , pt recuperarea sumelor ... (vezi toată discuția)