avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ACORDUL VECINILOR !!!!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ACORDUL VECINILOR !!!!

Buna ziua,

Daca ma poate lamuri cineva .... Am inchiriat un spatiu comercial la casa. Are intrare direct din strada. Exista acordul vecinilor pentru modificarea cladirii/constructiei. La adresa respectiva : strada ..... x , nr. 9, sunt patru apartamente din care unul este acest spatiu. Doi vecini si-au dat acordul, iar unul nu. Mai precis cel din dreapta cu care am perete comun. In stanga e o alta societate care si ea si-a dat acordul (nu stiu daca era necesar ).
Am hotarat sa dublam peretele comun ca in cazul unei reclamatii din partea acelui vecin sa facem dovada bunei intentii ca nu dorim sa deranjam sub nici o forma. Precizez ca activitatea este un fast - food, fara bauturi alcoolice, fara program non stop.
Intrebare : Daca acest vecin imi face reclamatie, iar eu dovedesc ca peretele ,,comun" este format din ,,2 pereti", cine are castig de cauza ?

Va multumesc,
Dorina Gabor
Cel mai recent răspuns: gabordorina , utilizator 21:14, 12 Decembrie 2009
INCREDIBIL ! Ce oameni ! Nu inteleg de ce se dau asemenea drepturi . Consider ca atunci cand deranjezi sa fii reclamat nu sa ti se impuna de catre oarecine sau oricine ce sa faci. Nu se poate sa ramana asa. Atatea conflicte .... si in fond pt ce ....
va tin la curent cu demersurile .

Va multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordul vecinilor !!! gabordorina gabordorina Buna ziua, Daca ma poate lamuri cineva .... Am inchiriat un spatiu comercial la casa. Are intrare direct din strada. Exista acordul vecinilor pentru ... (vezi toată discuția)
eliberare autorizatie de functionare sinlesa sinlesa Pentru obtinerea aprobarii de functionare a unui spatiu comercial (bauturi alcoolice, pateuri,sandwich-uri, 3 masute pe terasa - bordura , program non-stop) ... (vezi toată discuția)
Vecinii nu sunt de acord să îmi dea semnatura pt functionare non stop. M.Flori M.Flori Buna ziua , de curând am deschis o shaormerie non stop .Fast food-ul este într-o curte si pe un bulevard destul de circulat spun asta deoarece sa se ... (vezi toată discuția)