avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 483 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Divort cu partaj
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Divort cu partaj

Buna ziua! O intrebare am si eu, daca parintii au divortat, amandoi parasind domiciliul conjugal ( un apartament cu 2 camere), pe care au spus ca mi-l doneaza mie, eu intre timp renovandul in totalitate iar mama mea s-a razgandit, nu vrea sa-mi mai doneze nimic, cum ar trebui sa procedez ca sa am si jumatatea mamei?? Tatal meu ma sustine si ami da jumatate
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 17:41, 10 Aprilie 2020
Nu am fortat o ea a luat decizia asta impreuna cu tatal meu cand s au separat, in casa ramanand eu, mama a plecat in Spania si de cand s a despartit si de concubin sin ianuarie s a razgandit

Editat de moderator/ motiv/nu este necesar sa citati mesajul anterior.
Ultima modificare: Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
MARTA SIMONA PETRE, Avocat
nu am zis ca ati fortat-o ,dar nu aveti in viitor cum sa o fortati, asta e problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire ContSters255097 ContSters255097 Buna ziua Situatia mea este urmatoarea: tatal meu este recasatorit avand si un copil din casatoria respectiva, apartamentul care i-l are impreuna cu mama i-l ... (vezi toată discuția)
Donatie apartament catre copii dollar_007 dollar_007 Buna ziua, Aduc in discutie o situatie in care se afla mama mea si la care as dori sa cunosc parerile dvs. Mama mea s-a casatorit cu tatal meu in 1974, din ... (vezi toată discuția)
Donatie cojanioana cojanioana buna ziua, as avea cateva intrebari referitoare la o donatie pe care are trebui sa o primim de la soacra mea. Soacra mea are un imobil dobadit prin ... (vezi toată discuția)