avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Transfer bancar în contul greșit. Eroare a Băncii
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Transfer bancar în contul greșit. Eroare a Băncii

Buna ziua, am o problema. Am depus banii pentru cardul de cumpărături de la Banca X timp de două luni. Astăzi am primit un mail cum ca de 2 luni nu am plătit pentru cardul respectiv. Se pare că cei de la Banca mi-au transferat banii în contul de salariu, deși eu am specificat clar că vreau sa fie transferați în contul de cumpărături. Din moment ce am realizat abia după 2 luni această eroare nu mai am banii din contul de salariu. Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 11:19, 13 Aprilie 2020
Atunci luati legatua cu banca si vedeti ce se mai poate face.
Cu toate ca nu cred ca o sa primiti banii inapoi, odata de ia-ti folosit...
De erau trimisi in contul altuiva, poate reuseati sa-i recuperati, asa...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul de a-mi folosi cardul bancar nicu_lucan nicu_lucan Situatia sta in felul urmator, poprire pe conturi bancare ok, nu ma supar prea tare. Ma supara faptul ca nu-mi pot folosi cardul la cumparaturi sau pentru ... (vezi toată discuția)
Greseala casier plata banca truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am un card de debit si un cont curent la [o banca - editat de admin].In urma cu 2 luni am fost sa achit o anumita suma pe card, dar desi pe ... (vezi toată discuția)
Alpha bank truscalaurentiu truscalaurentiu Buna ziua! Am o intrebare: am un card de debit la Alpha Bank iar luna trecuta cand am platit suma minima datorata, casierul a gresit destinatia banilor si in ... (vezi toată discuția)