avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1089 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Incalcare proprietate privata
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Incalcare proprietate privata

Am o proprietate neingradita unde vecinul a intrat si si-a facut sanț in continuarea sanțului ce-i corespunde proprietatii lui.

Politia locala a facut constatare si acolo s-au oprit lucrurile.

Ce pot sa fac din punct de vedere legal in continuare ?
Cel mai recent răspuns: terente91 , utilizator 18:28, 11 Mai 2020
multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stabilirea hotarului dintre douã proprietãþi elisabeta propszt elisabeta propszt Am o vie cu livadă de 46,61 are. Proprietatea a fost măsurat de mai multe ori de către un inginer topograf, care a făcut şi desenul proprietăţii, dar nu ... (vezi toată discuția)
Granituire si obligatie de a face? dandanaua dandanaua Si eu si vecinii avem proprietatile cu iesire la strada, dar vecina a vrut sa intre in curte pe langa casa si nu prin fata ei, astfel ca a mutat gardul dintre ... (vezi toată discuția)
Actiune in granituire sinad sinad Am facut o actiune in granituire pentru stabilirea hotarului pe unde vine gardul despartitor intre mine si vecin, In schite si masuratori apare ca gardul este ... (vezi toată discuția)