avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1239 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Sfat/ajutor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Sfat/ajutor

Daca esti angajat la o firma este legal sa operezi documente(facturi, receptii, chitante) sau sa incasezi bani si sa tii registru de casa pt alta firma? Ambele firme au acelasi patron/administrator si acest lucru iti este cerut de acesta.
Am mai intrebat acest lucru si pe alt forum dar nu am primit inca un raspuns. Va rog sa ma ajutati cu aceasta problema. Multumesc



Ultima modificare: Marți, 12 Mai 2020
Neagus, utilizator
Cel mai recent răspuns: nicunicolae10 , utilizator 00:44, 14 Iunie 2020
Sunteti angajat la firma X sigur nu aveti drept de semnatura pentru firma Y (pentru care patronul va pune sa operati documente).Cel care semneaza actele isi asuma raspunderea indiferent cine face contabilitatea primara.Daca va deranjeaza faptul ca lucrati pentru 2 firme dar sunteti platit doar de una,este o alta problema.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am luat bani din incasari si am facut facturi pe firme ce nu exista mariantimis mariantimis am lucrat la o firme de distributie la negru fara nimic nu am semnat nimic niciodata nu mia dat bani promisi si am luat din incasari si am facut facturi ... (vezi toată discuția)
Anexa fisa postului carmendehelean carmendehelean Deoarece firma de contabilitate la care sunt angajata are creante restante de incasat,patronul doreste ca la fisa postului fiecarui contabil sa fie semnata o ... (vezi toată discuția)
Mi-au retinut salariul pentru facturile neincasate. este legal? somial somial Buna ziua. Lucrez la o firma de distributie ca agent de vanzari. La angajare am semnat o procedura interna de imputare a facuturilor neincasate cu un termen ... (vezi toată discuția)