avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 942 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... completare hotarare judecatoresca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

completare hotarare judecatoresca

Sindicatul din care fac parte tocmai a obtinut o hatarare definitiva favorabila intr-un litigiu de munca. In momentul declansarii procesului eu nu faceam parte din sindicat, astfel incat numele meu nu apare in hatarare. Se mai poate face ? Ma gandesc la o completare a hotararii in care sa apar si eu.
Cel mai recent răspuns: P.Danax , utilizator 11:02, 16 Decembrie 2009
Daca e vorba de recalcularea unor drepturi salariale pe dvs. nu va afecteaza ca nu erati salariat la data declansarii conflictului, adica nu are ce sa va recalculeze.
In acest caz, hotararea nu va este opozabila erga omnes , deoarece :
1. nu sunteti parte in proces
2. la data introducerii actiunii nu nerati salariatul societatii respective.

Asa cum am mai precizat, daca doriti puteti introduce o actiune in instanta impotriva angajatorului pentru a va recalcula drepturile banesti.
Multumesc tuturor pt. raspunsurile oferite!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca florinat florinat Buna seara, Am si eu o curiozitate: ce inseamna faptul ca un contract colectiv de munca este opozabil erga omnes? Adica e opozabil oricum, nu-i asa? Dar cum ... (vezi toată discuția)
Efectele unei hotarari pronuntate de curtea de apel vasile12 vasile12 Daca o Curte de Apel ca prima instanta, admite actiunea de anulare a unui act administrativ, printr_o sentinta, ea are efecte numai asupra petentilor sau este ... (vezi toată discuția)
Hotarare def si irevocabila valici valici cui ii este opozabila o hotarare? si unde este prevazut atricolul? Legea nr.221/2009, ca parte in proces este reclamantul si Ministerul Finantelor prin ... (vezi toată discuția)