Stiti ca va spuneam eu ca vor apărea probleme in Grecia.
,,Turiștii își fac bagajele și pleacă de pe insula grecească Mykonos, nemulțumiți de noile restricții: „Mi-am cheltuit banii degeaba!"
,,Pentru prima oară după foarte multă vreme, în Mykonos, insula petrecerilor non-stop din Marea Mediterană, nu a mai răsunat muzica. Autoritățile elene au interzis-o în toate localurile, ca măsură împotriva COVID-19, după apariția unui focar. În plus, de la ora 1:00, a început carantina de noapte. În aceste condiții, turiștii au început să-și facă bagajele."
[ link extern ]
,,Este aglomerație la vama Makaza, la ieșirea din Grecia spre Bulgaria. Sute de români așteaptă de mai bine de două ore să treacă granița pentru a se întoarce în țară. Mulți dintre ei și-au scurtat sejurul pentru că, începând din această noapte, Grecia intră în zona galbenă, iar cei care se întorc de acolo trebuie să intre în carantină."
,,Sunt scutiți de carantină cei care au dovada vaccinării împotriva COVID-19, cei care au trecut prin boală sau cei care au un test negativ."
[ link extern ]
Au fugit cei care nu sunt vaccinați.
Daca lucrurile se vor menține la.fel pe.plan normativ nu veți avea probleme.
Nu cred ca mai merg în Grecia.
Cred ca voi merge pe Coasta de Azur, în sudul Franței deoarece s-a cam stricat situatia in Grecia, inclusiv în insule.
Am fost și eu la Mamaia ca mi-ati facut pofta sa stau în mare și am stat atat de mult încât nu am mai stat atat de mult de foarte mulți ani.
Am stat insa în zone lejere unde intr-un perimetru de 10 metri erau cam 3-4 persoane cu pastrarea distanțarii fizice.
În unele zone la.Mamaia era o aglomerație teribila, ca în anii 90.
La Eforie Nord a fost atât de aglomerat încât nu a mai fost niciodată atat de aglomerat.
[ link extern ]
La întoarcerea spre București a fost atât de aglomerat încât se circula ca în București la ora de vârf. Se mergeau 5 metri și se aștepta apoi 5-10 minute ca la semafor.
Am făcut 5 ore de la Mamaia la București cu mașina.
A fost cea mai mare nebunie pe care am vazut-o vreodată pe acest traseu.
Și sunt unul dintre cei cu cele mai multe prezente pe litoralul românesc.