avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice [Coronavirus - Covid-19] ... COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la ...
Discuție deschisă în [Coronavirus - Covid-19] Răspunsuri la probleme juridice, fiscale și economice generate de criza actuală

COVID-19. A emis cineva vreo opinie cu privire la momentul in care se va finaliza infectarea cu COVID-19 in Romania?

Desi numarul infectarilor au scazut apar, zilnic noi infectari si se pare ca se va intinde foarte mult in timp aceasta situatie.

[ link extern ]

Ceea ce este bine este faptul ca spitalele de COVID-19 sunt goale si ca nu au existat explozii de infectare precum in tari din vestul Europei.

Nu am inteles ce forme de COVID 19 mai sunt acum preponderente in Romania.

Ultima modificare: Sâmbătă, 30 Mai 2020
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

-Sper sa ma primească francezii intrucat se strica și la noi situatia destul de tare și nu plec acum imediat ca sa ma încadrez bine în timp.

În Franța au întrat deja în valul 4?

De primit, s-ar putea sa va primeasca, problema e cum va descurcati pe acolo, sau daca mai puteti ajunge.
[ link extern ]
Știam de alte tari precum Spania ca au probleme...

Este posibil ca președintele Franței sa impună vaccinarea forțată în scurt timp mai ales în sectorul hotelier și de restaurante.

Daca nu se suspenda cursele aeriene se poate ajunge în Franța.
În scurt timp va fi precum in Mykonos, fără muzica și cu restricții.
La.plaja este mai lejera situatia, cred eu.
Sper sa nu fie ca în filmul ,,Jandarmii și extratereștrii".

Eu spun să vă grăbiți cu Grecia, e timp, cei de aici cred ca abia pe la sfârșit de august se vor strica lucrurile.
De Franța nu se spune nimic în România.
Nu este pe nicio lista, în nicio zona...

V-am spus ca ati plecat bine.
Nu se stie ce va mai fi...

Am luat deja biletele pentru Coasta de Azur.

Poate ca ar fi fost prea trista Grecia cu restricții.
Fara muzica grecească nu prea îmi place Grecia, pare incompletă...

În insula Thasos este permisă muzica la terase și taverne?

Francezii sunt mai altfel....mai ca romanii în astfel de momente...cred eu...
Muzicii franțuzești nici nu o sa ii simt lipsa.

Ultima modificare: Miercuri, 21 Iulie 2021
CLAUDIU LASCOSCHI, Avocat

CLAUDIU LASCOSCHI a scris:

Poate ca ar fi fost prea trista Grecia cu restricții.
Fara muzica grecească nu prea îmi place Grecia, pare incompletă...

În insula Thasos este permisă muzica la terase și taverne?

Este permisă, nu toate au, unele nu au live, ci înregistrată.

Alte discuții în legătură

M-ar interesa daca cunoaste cineva situatia cu infectariile covid-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce se insanatosesc CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Nu am intalnit niciun studiu de specialitate cu infectariile COVID-19 la copii si daca raman sau nu sechele dupa ce acestia se insanatosesc. In mare, cunosc ... (vezi toată discuția)
Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Elevii in tabere ar duce la evitarea scolii online. In toate orasele cu grad ridicat de infectare aceasta este singura soluție. Elevii neinfectati se pot ... (vezi toată discuția)
Strategia de vaccinare împotriva covid-19 o necesitate de interes national CLAUDIU LASCOSCHI CLAUDIU LASCOSCHI Strategia de vaccinare împotriva Covid-19 este o strategie de interes național. Primii vor trebui vaccinați medicii, profesorii, bugetarii care au contact ... (vezi toată discuția)