Buna ziua daca eu am de executat 1 an si 4 luni de inchisoare pot face ceva dupa un timp sa fiu arestat la domiciliu ma poate ajuta un avocat cumva este prima fapta momentan sunt plecat dar vreau sa revin in tara sa imi fac pedeapsa problema a fost ca nu mam prezentat la procese
Trebuie sa executati pedeapsa in regim de detentie, arestul la domiciliu este o masura preventiva ce se poate dispune doar in timpul judecarii cauzei pana la o hotarare definitiva.
O solutie trebuie sa existe pentru prima fapta totusi e o fapta mica la care eu am picqt vinovat si nu am luat absolut nimic din aceea locuinta altoo ci fapte mai grele scapa trebuie sa existe si la mine o solutie eu asa cred
Daca aveti o hotarare definitiva, trebuie sa executati pedeapsa, solutii existau daca va prezentati la proces sau daca aveati avocat angajat sa va reprezinte.
Doar daca s-ar ajunge la o rejudecare a cazului s-ar putea ajunge la o alta condamnare cu suspendare.
In caz contrar nu se poate face nimic.
Desi nu par sa existe sanse mari ati putea plati avocat ca sa va studieze dosarul si sa vada daca ati avea vreo sansa la rejudecarea cazului.
In cazul.judecarii in lipsa se aplica de regula pedeapsa cu executare.
Eu de ani de zile tot spun asa ceva dar probabil ca nu v-ati documentat deloc.
Doar daca nu a fost citat la proces şi nu a luat cunoştinţă în niciun alt mod oficial despre proces, se poate redeschide procesul penal, din cate inteleg de la utilizator a stiut de proces dar nu s-a prezentat.
Condamnare
Daniel199504
Buna ziua ma numesc Daniel si am si eu o problema foarte grava in anul 2017 comis o fapta de furt calificat eu cu inca 2 fete am fost la un om acasa una ... (vezi toată discuția)