avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 284 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Penal furt din locuinte
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Penal furt din locuinte

Buna ziua daca eu am de executat 1 an si 4 luni de inchisoare pot face ceva dupa un timp sa fiu arestat la domiciliu ma poate ajuta un avocat cumva este prima fapta momentan sunt plecat dar vreau sa revin in tara sa imi fac pedeapsa problema a fost ca nu mam prezentat la procese
Cel mai recent răspuns: Daniel199504 , utilizator 10:27, 15 Iunie 2020
Am stiut prima data la inceput apoi un avocat mia,spus ca nu este necesar sa vin in romania ca nu voi patii nimic si de atunci nu am mai stiut nimic doar mam trezit ca mia spus cineva ca mia dat cu executare oricum voi pleca in tara sa imi fac pedeapsa cu sau fara ajutorul unui avocat am un copil si are nevoie de tata am gresit imi asum

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Condamnare Daniel199504 Daniel199504 Buna ziua ma numesc Daniel si am si eu o problema foarte grava in anul 2017 comis o fapta de furt calificat eu cu inca 2 fete am fost la un om acasa una ... (vezi toată discuția)
Conditiile acordarii detentiei la domiciliu? Flavius Ciprian Flavius Ciprian Buna ziua. Ma poate ajuta cineva cu un raspuns la aceasta intrebare? Care sunt conditiile care trebuiesc indeplinite pentru a primi pedepasa cu executare in ... (vezi toată discuția)
Incetare masura arest constantintosca constantintosca Vrea un sfat in legatura cu starea de arest la domiciliu. S-a pus in discutie si mi-a fost prelungita starea de arest cu 60 de zile in data de ... (vezi toată discuția)