avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 557 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Legea 329/2009
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Legea 329/2009

Buna ziua,
Lucrez in sector de stat (spital) si toata luna noiembrie am fost in concediu de odihna. La plata salariului aferent lunii noiembrie am constatat ca venitul meu a fost diminuat, invocandu-se L329/2009. Imi puteti spune, va rog, daca are vre-un temei legal aceasta diminuare avand in vedere faptul ca nu am lucrat nici macar o zi aceasta luna?
Va multumesc si va doresc o zi buna si SARBATORI FERICITE!
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 21:38, 28 Decembrie 2009
Angel 2007 a scris:

Angajatorul poate rechema salariatul din concediul de odihnă în caz de forţă majoră [...]

Exista forta majora mai mare de a chema omul din concediul de odihna decat cea de a-i da concediu fara plata?

Lasand gluma deoparte, conform legii este posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna neludip neludip Comform graficului intocmit in luna noiembrie 2015 ptr concediu de odihna din 2016,figurez in concediu legal-15 zile in perioada 01-22 ianuarie 2016 si 20-31 ... (vezi toată discuția)
Artificiu...inlocuire lucrator cu un altul aflat in concediu... viorelh viorelh Buna ziua, As vrea sa stiu daca e posibila inlocuirea unui lucrator....care doreste sa plece in afara tarii pe timp de 2 saptamani ...cu un altul care se ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, sunt în concediu de odihna dar sunt chemata 2 zile ... ioneliya38 ioneliya38 Bună ziua, sunt în concediu de odihna dar sunt chemata 2 zile la serviciu. Cum se plătesc zilele? Pierd zilele de concediu? Mulțumesc anticipat (vezi toată discuția)