avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 659 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Garantie electronice Persoana Juridica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Garantie electronice Persoana Juridica

Buna ziua,
Am o problema cu o service-ul pentru o imprimanta achizitionata si care este in garantie.
Asa cum exista Protectia consumatorului pentru persoane fizice, exista ceva similar si pentru cele juridice?
Multumesc
Ultima modificare: Vineri, 26 Iunie 2020
zimbrul68, utilizator
se pare ca, comerciantii pot face cam ce vor cu clientii care nu-si permit sa-i dea in judecata, frumos.
Ultima modificare: Duminică, 28 Iunie 2020
liberlamare11, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumparat o masina de tuns gazon husqvarna (online) care s-a ... bvilmosistvan bvilmosistvan Am cumparat o masina de tuns gazon Husqvarna (online) care s-a defectat. Numai comreciantul de la care am cumparat utilajul poate sa faca reparatia inj ... (vezi toată discuția)
Unităţii specializate de service moicata moicata Legea prevede ca pentru garantie in formular sa se specifice unitatiile specializate de service. Ce conditii legale trebuie sa indeplineasca o firma ca sa ... (vezi toată discuția)
Protectie firma mihailnegoita mihailnegoita Buna ziua. In primul rand, imi cer scuze daca nu postez unde trebuie. Am cumparat recent un laptop pe firma. Laptopul se afla actualmente in service-ul ... (vezi toată discuția)