avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... act aditional la antecontract
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

act aditional la antecontract

Buna ziua,

as dori sa va intreb ceva: cei de la fond au cerut completari la dosar, din care unul era: dovada donatiei unui teren intravilan.
Cand am semnat antecontractul nu eram destul de atent la asta, ca apara si terenul intravilan (pe care de fapt este o parcare, dar in cf apare ca si teren intravilan). Pe asta nu pot sa-mi cumpar cu prima casa. Au cerut o dovada a donatiei acesteia.
Notarul nu prea intelege situatia, si as avea urmatoarea intrebare: la antecontractul respectiv, se poate adauga un act aditional/act de donatie, pe care sa mentionam ca dupa semnarea contractului de v-c, primesc ca si "bonus" sau "donatie" terenul intravilan din cf, in pretul scris pe antecontract nu este inclus terenul?
Sau daca nu, cum se poate proceda?
Va rog frumos sa veniti cu idei cum putem proceda.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gorjeanu George , Mediator 23:31, 29 Decembrie 2009
Servus,
=D>nu va complicati problemele daca ele tind sa fie necomplicate din nastere. :))
Raspunsul la intrebare : da se poate face un act aditional la notar, prin care el va doneaza cota respectiva de teren, cu titlu de donatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii suplimentare in antecontract de vanzare-cumparare pentru un teren dorincornea dorincornea Intentionez sa cumpar o parcela dintr-un teren intravilan care urmeaza sa fie dezmembrat. Terenul respectiv a fost teren arabil fara drum direct de acces ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren extravilan in aceeasi curte cu intravilan!buna ziua! doresc sa cumpar un teren care este 2000mp intravilan ... stoica_valentin9000 stoica_valentin9000 Buna ziua! Doresc sa cumpar un teren care este 2000mp intravilan si 700mp extravilan in aceeasi curte. Vanzatorul propune ca pentru a scapa de procedura ... (vezi toată discuția)
Antecontract vanzare - cumparare dan_plescan dan_plescan La 15-12-2017 am incheiat la notar un antecontract de v-c pt doua suprafete de teren invecinate apartinanad aceluiasi proprietar si i-am platit integral ... (vezi toată discuția)