freeelis a scris:
Pentru unii dintre colegi (avocati sau consilieri juridici) cred ca vi se pare putin absurd ca am deschis aceasta discutie ... cred ca unii se intreaba daca stiu sau nu stiu raspunsul la aceasta intrebare :hm:
Am pus aceasta intrebare , intrucat una dintre colegele noastre de pe forum s-a simtit ofensata cand pe Sectiunea Dreptul Muncii am specificat ca jurisprudenta nu constituie izvor de drept ... iar, niciunul dintre noi (fie avocati sau consilieri juridici) nu pot sa se substituie instantei de judecata cand se pronunta o hotarare judecatoreasca (gandind ca instanta va pronunta aceeasi hotarare ca si alte instante care au solutionat un asemenea litigiu). Chiar daca alte instante au pronuntat intr-o speta asemanatoare o anumita hotarare, acea instanta nu este legata sa se pronunte asemanator ....:)
mi s-ar parea corect sa postati si despre ce a fost vorba in discutie, deoarece am participat mai multi atunci , iar daca chiar doriti sa supuneti dezbaterii ar fi indicat.dupa parerea mea, nimeni nu v-a contrazis atunci, ci doar vi s-a adus un contraargument o jurisprudential