avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 469 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie la volan

Dacă in alcooltest a iesit 0,60 in sânge poate iesi 2 sau 2,05 este posibil așa ceva
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 13:38, 7 Ianuarie 2021
Se poate prelungi dovada de circulație pe perioada cercetarii penale pentru conducerea unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice daca a fost emisă fără drept de circulație
Nu se poate prelungi dreptul de circulatie.
Daca un prieten care a primit o sentință definitivă și irevocabilă cu 10 luni de închisoare cu suspendarea aplicării pedepsei pe termenul de încercare de 2 ani ce se intampla cu permisul de conducere îi este anulat și pe ce perioada
Suspendarea sub supraveghere sau amânarea aplicării pedepsei?
Ca nu se înțelege din ce ziceți.
Condamnă inculpat la Pedeapsa 10 luni închisoare.
In baza art.91 C pen.,suspenda sub supraveghere executarea pedepsei cu închisoarea pe durata termenului de încercare de 2 ani,stabilit conform art.92 C pen

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,60 in aerul expirat (măsurat cu alcooltest) Fănuș 000 Fănuș 000 Dacă am consumat băuturi alcoolice de la ora 10:00 pana la ora 16:30 si la ora 20:00am fost testat cu alcooltest si a ieșit 0,60 in aerul expirat?Cat poate ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.43 mauu26 mauu26 Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o \\"ieseala\\" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Catalin1996 Catalin1996 Buna ziua. Vin si eu cu niste intrebari si nelamuriri. Pe data de 24.04.2016 am fost oprit de catre un echipaj de politie in jurul orei 02.20 si mi s-a pus ... (vezi toată discuția)