avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 478 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Alcoolemie la volan
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Alcoolemie la volan

Dacă in alcooltest a iesit 0,60 in sânge poate iesi 2 sau 2,05 este posibil așa ceva
Cel mai recent răspuns: Lonapak , utilizator 13:38, 7 Ianuarie 2021
Dupa 1 an de la rămânerea definitiva a hotărârii poate susține examenul de permis.
Asta dacă nu i-a fost interzis pe o perioada mai lunga sa conducă. Scrie în minuta dacă i-a fost interzis pe o perioada mai lunga.
Ultima modificare: Miercuri, 6 Ianuarie 2021
Duca Oana, Avocat
Nu scrscrie nimic de suspendare a permisului de conducere sau de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule
Nici nu trebuie sa scrie, daca a primit pedeapsa cu suspendare inseamna ca permisul este automat anulat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alcoolemie 0,60 in aerul expirat (măsurat cu alcooltest) Fănuș 000 Fănuș 000 Dacă am consumat băuturi alcoolice de la ora 10:00 pana la ora 16:30 si la ora 20:00am fost testat cu alcooltest si a ieșit 0,60 in aerul expirat?Cat poate ... (vezi toată discuția)
Alcoolemie 0.43 mauu26 mauu26 Buna seara ieri noapte am facut cea mai mare greseala a mea sa ma urc la volan dupa o \\"ieseala\\" cu niste prieteni si dupa 2-3 pahare de vin am condus ... (vezi toată discuția)
Permis retinut Catalin1996 Catalin1996 Buna ziua. Vin si eu cu niste intrebari si nelamuriri. Pe data de 24.04.2016 am fost oprit de catre un echipaj de politie in jurul orei 02.20 si mi s-a pus ... (vezi toată discuția)