avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 901 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Am cotract de vanzare cumpare cu clauza, tata a ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Am cotract de vanzare cumpare cu clauza, tata a decedat mama ...

Am cotract de vanzare cumpare cu clauza, tata a decedat mama traieste si am obligatia sa o ingrijesc. Dupa decesul tatalui s a mutat cu un alt barbat, au trecut 20 de ani, a decedat si acum zice ca tot eu am obligatia sa am grija de ea daca nu ma da in judecata! Ce pot face?
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:17, 27 Iulie 2020
si am obligatia sa o ingrijesc

scrie asta in contract ?
cred ca ar trebui sa mergeti cu acel act la un avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de intretinere balazszsuzsa balazszsuzsa buna ziua, ce este de facut daca sa incheiat un contract de intretinere cu uzufruct viager, si acum cand tanti a inceput sa se razgandeasca, inceraca sa nu mai ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de v-c cu uzufruct viager andreeas88 andreeas88 Buna seara,am o intrebare legata de o batranica pe care soacra mea o ingrijea,dupa ce soacra mea a decedat batrana vrea desfacerea contractului de v-c cu toate ... (vezi toată discuția)
Contract de intretinere lau2008 lau2008 Eu impreuna cu sotul dupa ce ne-am casatorit ,ne-am mutat in casa bunicului meu. Am incheiat la inceputul anului un contract de intretinere cu bunicul meu. ... (vezi toată discuția)