Au incercat ei cu desfiintarea postului si nu le-a mers, de asta a anulat ITM ul decizia de concediere! Si nu, motiv de "dizgrație " cum numiti, nu exista, ci pur si simplu au angajat alta persoană pe perioada nedeterminata pe postul meu ( desi erau obligati sa o angajeze pe perioada determinata conform Codului Muncii si CCM la nivel de unitate ). Si atata timp cat mi-am facut treaba si revin din CCC consider ca este dreptul meu sa imi preiau pozitia si sarcinile. Si asa cum am specificat mai sus, daca ati citit mesajele mele, imi caut deja de lucru in alta parte doar ca nu vreau sa pierd stimulentul de insertie, nu pentru ca stau in acei bani, ci pentru ca este dreptul meu. De ieri totul este ok, sunt reintegrata, pana in prezent nu mi-a reprosat nimeni ca am apelat la ITM sau alte lucruri. Ori ca le este teama ca pot face acest lucru din nou, in caz de abuz asupra mea ( ceea ce nu voi ezita sa fac ), ori pentru ca pur si simplu si-au dar seama ca acest conflict nu isi are rostul. Mi s-au impartit sarcini si imi place ceea ce fac. Atmosfera este ok, degajata, asa cum era inainte de concediu pentru crestere copil.
Va multumesc tuturor pentru sfaturi ( oricum este mai ușor sa iti dai cu parerea din exterior, decat sa lupti 6 luni sa iti aperi niste drepturi ). Pe viitor, in functie de situatii voi actiona in concecinta. Sunt o persoană care isi apara drepturile ( dar in acelasi timp imi îndeplinesc si obligatiile ). Iar despre dovezile pe care le am, le-am strâns tocmai pentru a fi pregatita in caz de este nevoie. Daca securea va fi ingrojata din partea lor, voi proceda la fel! Actionez in consecinta actiunilor lor! Nu sunt adepta conflictelor, dar "defectul meu" este ca nu ma las calcata in picioare si imi apar dreptul. O zi buna!
nicunicolae10 a scris:
Dragoste cu sila nu se face.
Parca asa suna un proverb.Si mai e unul care zice ca adevarul e mereu undeva la mijloc.Ce firma ,mare sau mica,plateste un salariat sa stea degeaba.Mai ales in vremuri astea.E clar ,sunteti cazuta in dizgratie.Motivele nu sunt clare dar ma astept sa se desfiinteze pozitia dvs si sa fiti trimisa in somaj.Subscriu la ce a spus CHKa.In primul rand va faceti dvs un bine daca va gasiti de munca in alt loc cat mai repede.