avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua. Ce sanse am sa pot castiga custodia ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua. Ce sanse am sa pot castiga custodia copiilor in instanta, ...

Buna ziua. Ce sanse am sa pot castiga custodia copiilor in instanta, in conditiile in care eu lucrez in U.K iar copiii sunt in Romania?. Specific ca ei nu locuiesc cu tatal lor, ci separati. Fata la bunicii materni, baiatul la bunica paterna, Distanta dintre localitatile in care locuiesc este de aprox o ora. Eu as vrea sa ii aduc impreuna si sa ii pot creste, bineinteles sunt deacord ca tatal sa ii viziteze sau sa ii intorc in tara in perioada vacantelor sau a pauzelor scolare. Specific ca divortul nostru este facut la notar iar pe hartia privind acordul pentru copii, parintii si copiii locuiesc la aceeasi adresa fiecare parinte avand in grija un copil. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 10:24, 11 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Aveți șanse foarte mari dacă dovediți că în UK puteți asigura condiții corespunzătoare de creștere și educare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu copii minori irina182 irina182 buna ziua , am 26 de ani si 2 copii minori ,unul de 5 ani si unul de 2 iar dupa multe neintelegeri cu sotul meu am decis sa il parasesc. mentionez ca noi ... (vezi toată discuția)
Divorț Ionela2008 Ionela2008 Buna seara. Sunt căsătorită de 6 ani... Am doi copii, băiatul din casatorie iar fata dintr o alta relație dar recunoscută de catre actualul sot. Din mai ... (vezi toată discuția)
Divort cu 2 minori hotnog_ionut hotnog_ionut buna ziua. as dori sa stiu daca in cazul unui divort avand 2 minori unul de 2 ani si celalalt de 7 luni, sotii locuiesc in apartamentul parintilor sotului, ... (vezi toată discuția)