avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Japcă sau nu? TAXĂ acces W.C local
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Japcă sau nu? TAXĂ acces W.C local

Bună ziua! Este legal sa fie aplicată taxă pentru accesul la W.C al localului în care te aflii în calitate de client ? Unde găsesc norme legale în această privință?
Cel mai recent răspuns: draftacristi , utilizator 12:02, 15 August 2020
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Eu cred că, accesul la baie trebuie să fie gratis atâta timp cât te aflii în local în calitate de client pentru că aşa se subînțelege şi din lege din moment ce este obligatoriu să ai grup sanitar pentru a funcționa . Sunt de acord să plăteşti dacă nu eşti client . În cazul meu eram client am mers la baie unde era un domn care iți cerea 2 lei pentru acces când i-am zis omului că nu cred că este legal a dat din umeri şi a zis "aşa e la noi" înfățişarea lui nu mi-a sugerat că ar trebui să continui discuția pentru că până la urmă era un simplu angajat care cred eu că nu a făcut Hardvard că să lucreze acolo aşa că i-am plătit . Pentru mine a fost deranjant că eu mă aflam acolo să mă relaxez în schimb această întâmplare mi-a schimbat starea de spirit dacă accesul gratuit la baie este un impediment financiar pentru local işi poate recupera banii prin majorarea prețurilor
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
In Olanda , Belgia , partial Germania sunt multe restaurante la care platesti indiferent ca esti client dau nu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Raspuns la Osgean ... interesant ce ati fi facut daca nu aveati bani cash la d-vs. si ati fi achitat toata consumatia doar cu cardul...la un restaurant poti merge si asa, fara numerar la tine, mai ales ca se fac atatea recomandari sa platim cu cardul pe cat posibil.....
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 August 2020
draftacristi, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenajare grup sanitar salon infrumusetare Tericu Tericu Buna ziua.Detin un spatiu comercial relativ mare cu grup sanitar.In prezent in spatiul respectiv este un magazin alimentar.Intentia mea este sa impart spatiul ... (vezi toată discuția)
Folosirea toaletelor din bar/restaurant Rtincu Rtincu Multe baruri/restaurante condiționează accesul la toalete de calitatea de client. Este legal? Ca și membru al publicului, legea îmi ofera dreptul de a ... (vezi toată discuția)
Autorizare salon infrumusetare mihpop mihpop As dori sa aflu care sunt conditiile de autorizare pentru un salon de infrumusetare. Am un apartament cu 4 camere, cu intrare din strada. As putea obtine ... (vezi toată discuția)