Bună ziua! Este legal sa fie aplicată taxă pentru accesul la W.C al localului în care te aflii în calitate de client ? Unde găsesc norme legale în această privință?
Ozgean
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Eu cred că, accesul la baie trebuie să fie gratis atâta timp cât te aflii în local în calitate de client pentru că aşa se subînțelege şi din lege din moment ce este obligatoriu să ai grup sanitar pentru a funcționa . Sunt de acord să plăteşti dacă nu eşti client . În cazul meu eram client am mers la baie unde era un domn care iți cerea 2 lei pentru acces când i-am zis omului că nu cred că este legal a dat din umeri şi a zis "aşa e la noi" înfățişarea lui nu mi-a sugerat că ar trebui să continui discuția pentru că până la urmă era un simplu angajat care cred eu că nu a făcut Hardvard că să lucreze acolo aşa că i-am plătit . Pentru mine a fost deranjant că eu mă aflam acolo să mă relaxez în schimb această întâmplare mi-a schimbat starea de spirit dacă accesul gratuit la baie este un impediment financiar pentru local işi poate recupera banii prin majorarea prețurilor
draftacristi
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Raspuns la Osgean ... interesant ce ati fi facut daca nu aveati bani cash la d-vs. si ati fi achitat toata consumatia doar cu cardul...la un restaurant poti merge si asa, fara numerar la tine, mai ales ca se fac atatea recomandari sa platim cu cardul pe cat posibil.....