avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 423 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Fostul sot si-a schimbat locul de munca. I-a fost ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Fostul sot si-a schimbat locul de munca. I-a fost trimisa instiintarea ...

Fostul sot si-a schimbat locul de munca. I-a fost trimisa instiintarea de catre executor, noului angajator, dar nu s-a finalizat in nici un fel, neprimindu-se un raspuns din partea acestuia din urma. Executorul mi-a spus ca trebuie sa validez poprirea prin Tribunal. Ce presupune aceasta procedura? Ce trebuie sa fac efectiv? Va multumesc anticipat. Vreau sa aflu aceste detalii din timp pentru ca trebuie sa iau concediu.
Cel mai recent răspuns: Mircea SCALAT , Contabil 14:52, 21 August 2020
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua! Fostul sot nu a respectat intelegerea notariala de la inceput, motiv pt care l-am dat in judecata dupa 5 luni, s-a ajuns la executor....poprire pe salariu, dar intrandu-se in starea de urgenta, fostul angajator a fost super impresionat de starea lui: divortat, singur, fara copil.,..povesti cu alte cuvinte....si a profitat de starea de urgenta si i-a trimis executorului adresa, prin care ii anunta ca angajatul este in incapacitate de plata.
Legat de actualul angajator al tatalui copilului, executorul nu a primit nici un raspuns, motiv pt care au inaintat adresa catre ANAF. Acum, sunt in stand by, pana ajunge raspunsul. Ca sa pot sa cer validarea popririi in instanta.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Ce este de neînţeles, apropo de "art.790 Cod procedura civila" este următorul aspect: »creditorul urmaritor, debitorul sau executorul judecatoresc«! Deci dacă dreptul de creanţă este deja supus unei EXECTĂRI SILITE de către un executor judecătoresc de ce trebuie să facă treaba executorului creditorul urmăritor? Din moment ce executorul i-a la cunoştinţă de noul loc de muncă a urmăritului-debitor nu are decât să remită documentaţia NOULUI TERŢ POPRIT. Simplu. Cred că cineva trage de timp în mod totalmente neprofesionist în dauna creditorlui-urmăritor.
Ultima modificare: Vineri, 21 August 2020
Mircea SCALAT, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont alicess alicess Buna ziua, Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)
Angajatorul nou al platitorului de pensie alimentara refuza plata pe motiv ca adresa instantei de poprire a fost emisa pe numele primului angajator silver1101 silver1101 Va rog sa ma lamuriti si totodata sa ma ajutati, daca e posibil sa gasesc rezolvare la o problema: - am fost informata, de catre fostul sot, platitor de ... (vezi toată discuția)
Pensie de întreținere minor Blueionyka Blueionyka Va rog sa ma ajutați cu o informație. Divorțul s-a pronunțat in mai 2017 si fostul meu soț a fost obligat la plata unei pensii de întreținere pt ... (vezi toată discuția)