Buna ziua,
In 2006, primaria comunei, printr.o hotarare locala, a introdus o suprafata de 1086 mp ca fiind proprietate publica a comunei ( suprafata era curtea interioara dintre 2 case si gradina aferenta). In 2008, prin atribuire directa, a fost vanduta unei verisoare. Care este diferenta intre proprietate publica si privata a domeniului teritorial administrativ? Fiind domeniu public, putea sa.l atribue direct? Cum as putea sa anulez contractul de vanzare cumparare ( a fost la notar intre primarie si verisoara-cumparator). Terenul a fost bagat ca fiind in proprietate publica ca fiind drum, faneata si pasuni. As vrea sa fac o actiune in instanta pentru anularea vanzarii.
Multumesc
Multumesc.
A fost vandut doar terenul dintre case. Am solicitat HCL de introducere teren ( nu am mai facut mostenirea dupa strabunic si pamantul l.am utilizat la comun pana la aceasta vindere). O sa mai solicit si PV a sedintei cand a fost hotarata atribuirea directa a terenului.
Multumesc oricum.
Expropriere
calytul
instanta a anulat titlul meu de proprietate in sensul diminuarii cu 100 mp suprafata de teren ce apartine domeniului public conform hotararii de guvern, pe ... (vezi toată discuția)