avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 499 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... BRD - Radiere ipoteca - ma cheama cu notarul la banca ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

BRD - Radiere ipoteca - ma cheama cu notarul la banca :))))) ...

Toate bune si frumoase, pana cand le cer radierea ipotecii...
1. Intai banca nu accepta sa imi radieze ipoteca odata cu vanzarea apartamentului, foarte ciudat mi s-a parut. Adica eu trebuie intai sa achit tot creditul, sa astept ceva vreme pana opereaza ei, iar apoi sa scot ipoteca pentru a putea ulterior sa vand.
2. Intamplator am avut bani sa achit, dar apoi vine partea interesanta: dupa ce am achitat, banca imi cere sa caut un notar si sa il aduc pe notar, personal, la banca sa imi radieze ipoteca. Vine vreun notar cu mine??? Mi se pare strigatoare la cer cerinta bancii.
Sau sunt eu prea pretentios si asa se procedeaza?
Ultima modificare: Marți, 18 August 2020
bumbu100, utilizator
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 11:26, 29 August 2020
1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu așa se pune problema. Clientul băncii nu ar trebui să fie tratat ca o slugă morală, ci ca un partener. Directorul băncii nu e o statuie la care trebuie să vină un profesionist pe cheltuiala clientului, reprezintă o firmă cu care acesta a încheiat un contract. Iar în contract nu scrie așa ceva.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Plus ca si deplasatul asta al notarului se face (sau ar trebui sa se faca) cu niste motive temeinice.
Dacă persoana nu e deplasabila, are o problemă de sănătate etc.
Restul, sunt din categoria orgolii personale (uite, a venit notarul la banca si sta drepți în fața directorului).
Eu nu m-as deplasa pentru nimic in lume.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am achitat creditul imobiliar astazi. de la banca nu mi s-a dat ... Eugenia201075 Eugenia201075 Am achitat creditul imobiliar astazi. De la banca nu mi s-a dat nimic. Maine au spus sa vin sa inchida contul. Va intreb... ce mai am de facut ca totul sa fie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau ... Nicxus Nicxus Buna ziua, Am cumparat un apartament acum 3 ani si acum vreau sa il vand. Dupa o perioada in care am cautat potentiali cumparatori am gasit in cele din urma ... (vezi toată discuția)
Buna seara, in 2013 am achizitionat prin programul prima casa ... larysamihaela larysamihaela Buna seara,in 2013 am achizitionat prin programul prima casa un apartament ,care avea ipoteca la o alta banca.. Bancile au fost de acord,s-au virat bani,dar ... (vezi toată discuția)