Toate bune si frumoase, pana cand le cer radierea ipotecii...
1. Intai banca nu accepta sa imi radieze ipoteca odata cu vanzarea apartamentului, foarte ciudat mi s-a parut. Adica eu trebuie intai sa achit tot creditul, sa astept ceva vreme pana opereaza ei, iar apoi sa scot ipoteca pentru a putea ulterior sa vand.
2. Intamplator am avut bani sa achit, dar apoi vine partea interesanta: dupa ce am achitat, banca imi cere sa caut un notar si sa il aduc pe notar, personal, la banca sa imi radieze ipoteca. Vine vreun notar cu mine??? Mi se pare strigatoare la cer cerinta bancii.
Sau sunt eu prea pretentios si asa se procedeaza?
Emilika40
Utilizator 1din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Nu așa se pune problema. Clientul băncii nu ar trebui să fie tratat ca o slugă morală, ci ca un partener. Directorul băncii nu e o statuie la care trebuie să vină un profesionist pe cheltuiala clientului, reprezintă o firmă cu care acesta a încheiat un contract. Iar în contract nu scrie așa ceva.
raluk0207
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Plus ca si deplasatul asta al notarului se face (sau ar trebui sa se faca) cu niste motive temeinice.
Dacă persoana nu e deplasabila, are o problemă de sănătate etc.
Restul, sunt din categoria orgolii personale (uite, a venit notarul la banca si sta drepți în fața directorului).
Eu nu m-as deplasa pentru nimic in lume.